App készítés futó projektekhez

Collectorism

A Collectorism egy olyan magyar kezdeményezésen alapuló közösségi oldal és app, amely a különböző tárgyakat, relikviákat, emlékeket gyűjtő személyes felhasználókat célozza. Habár voltak már korábban is gyűjtők számára tematikus weboldalak, minden gyűjthető tárgyra egyaránt fókuszáló közösségi portálként a maga nemében első. Az app készítése során egy sikeresen futó projektet kellett átültetnünk mobilra.

App készítés Collectorism 1

A Collectorism alapítói azért kerestek meg minket, mert a 2015 óta aktív, folyamatosan újabb és újabb funkciókkal gyarapodó terméküket szerették volna egy, az asztali megoldáshoz hasonló hatékonysággal működő mobilapplikációval kiegészíteni.

App készítés Collectorism 1
Collectorism licitálás
Collectorism gyűjteménycsere

A Collectorism sokoldalúságából következett, hogy a projekt során is sokrétű kihívásokkal találkoztunk. Az oldalon lehetőség van a gyűjteményelemek eladására, ezért az egyik legfontosabb feladatunk a megbízható és biztonságos fizetés implementálása volt. Egy vásárlási- vagy cserefolyamat rendkívül összetett, ezért a folyamat állapotát több mint 20 féle státusz kombináció jelzi. A különböző állapotokhoz tartozó eladói és vásárlói képernyők így komplex navigációs hierarchiát alkotnak. De ez az egész applikációról elmondható, mert összesen mintegy 100 screent tartalmaz. Emellett push értesítések, chat funkció, részletes keresés, profil- és tárgyszerkesztés került implementálásra.

App készítés Collectorism 1
Collectorism licitálás
Collectorism gyűjteménycsere

A Collectorism egyike a legösszetettebb és legérdekesebb projektjeinknek, ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy minket tiszteltek meg a megbízással.

App készítés – kapcsolódó szolgáltatásaink »

    

További munkáink

cheekyheads
Cheekyheads
Turbine
Turbine

Kérj ajánlatot!

Phone :

+36 (30) 581 3541

Email :

mindtechapps@mindtechapps.com

Address :

Budapest, Vörösmarty u. 67