Mobil alkalmazás és weboldal fejlesztés

Falling Walls Lab

Alkalmazásainkat és innovatív megoldásainkat olyan díjakkal tüntették ki, mint a Pioneers 500, a Hónap Startup vállalkozása és a Falling Walls. Ezért ügyfeleinket a fejlesztés mellett olyan tanácsokkal is segítjük melyekkel ötleteik kiemelkednek a versenytársak közül.

Rólunk

Segítünk a vállalkozásodnak lenyűgöző digitális megoldások létrehozásában – legyen szó mobil applikáció vagy weboldal fejlesztésről, belső kommunikációs rendszer kiépítéséről vagy egyéb integrált megoldásokról. A tervezéstől a publikáláson át, a frissítések és támogatások menedzseléséig biztosítunk széleskörű szolgáltatásokat. 

A hónap startup vállalkozása
Videó lejátszása
Szakmai konferenciák
Future Scope Dublin
Rheinland Pitch Düsseldorf
Startupok Éjszakája Budapest

Munkáink

Munkáink

2015 óta foglalkozunk mobil applikáció fejlesztéssel és weboldalak készítésével, azóta számos multinacionális vállalattal és induló startuppal dolgoztunk már együtt. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan brandeket tudhatunk ügyfeleink között, mint a Sziget vagy a Collectorism.hu.
Kiemelt ügyfeleink
Wien Energie
Wien Energie

Fenntartható mobilitás app tervezés elektromos töltőhálózathoz Ausztria legnagyobb közműszolgáltatójának.

Sziget Fesztivál
Sziget

Klasszikus ötletek modernizálása
speciális app-hardver kombinációval Magyarország legnagyobb fesztiválján.

KPMG Global Services Hungary
KPMG Global Services Hungary

A digitalizálódó gazdaság szereplői számára elengedhetetlen friss híreket, regionális adózással kapcsolatos információkat tartalmazó applikáció.

XXLFoto
XXLFoto

Egyedi, piacújító alkalmazás fejlesztése 
iOS és Android platformokra.

Együttműködő partnereink
Isobar Budapest
Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány
Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Szolgáltatások

Mi nem elégszünk meg középszerű megoldásokkal. Minden projektünknél arra törekszünk, hogy a legjobb terméket alkossuk meg számodra. Egy ötlet annyit ér, amennyi megvalósul belőle? Számunkra a Te ötleted a legértékesebb dolog a világon, ezért is fordítunk különös figyelmet minden ügyfélre.