Alkalmazás fejlesztés

Stabil, professzionális applikáció fejlesztés

Munkánk sikerének záloga a fejlesztés iránti elhivatottság és szenvedély, amivel minden projektünkre tekintünk. Annak érdekében, hogy minden helyzetben a maximumot tudjuk nyújtani ügyfeleink számára, folyamatosan új kihívások után kutatunk. A Mindtech szemléletének eredménye a számos hazai és nemzetközi díj, amelyeket az elmúlt évek során szereztünk.

Szakértelem

Tudjuk, mi különbözteti meg a kiváló applikációt az átlagostól. Ez a tudás ösztönöz bennünket arra, hogy ügyfeleinknek ne csak kódok sorát adjuk át, hanem azt a tudást is, amely a termék sikerességét biztosíthatja.

Miért számít ez?

42matters adatai alapján havonta több, mint 175,000 új alkalmazást töltöttek fel az iOS App és Google Play üzletekbe  2018. novembere óta.
havonta átlagosan feltöltött alkalmazások grafikon
havonta átlagosan feltöltött alkalmazások grafikon

Tanácsok a stresszmentes fejlesztéshez

Üzleti és marketing tanácsadás

Közhelyesnek tűnhet, hogy az applikáció fejlesztése sosem lehet cél, csupán egy eszköz ahhoz, hogy elérj egy vágyott célkitűzést. Azonban legyen szó üzleti sikerről, új ügyfelek szerzéséről, vagy a jelenlegi vásárlóid igényeinek jobb kielégítéséről, a Mindtech kész üzleti tanácsokkal, marketingkommunikáció stratégiával és úttörő informatikai erőforrásokkal segíteni. Ebben nyújtanak számunkra közvetlen segítséget stratégiai partnereink.

isobar Budapest logo

Isobar Budapest

Magyar Tudományos Akadémia logo

Magyar Tudományos Akadémia

Pázmány Péter Katolikus Egyetem logo

Pázmány Péter Katolikus Egyetem

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány logo

Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány

Folyamat

Gyors reakció a változásokra

Rendkívül fontos, hogy az applikáció fejlesztésnél jól elkülöníthető szakaszokat határozzunk meg, melyek köré különböző design, projektmenedzsment és fejlesztési folyamatokat definiálhatunk. Nagyon különböző igényekkel rendelkezik egy nagyvállalati megrendelő, aki drótvázzal, designnal, jól definiált funkciókkal keres meg minket egy, az appról csak elképzelésekkel rendelkező ügyféltől. Természetesen a fenti példában szereplő megbízók eltérő lépésekben tudják elérni a kívánt célt.

"Kettő lett, maradhat?"

Részünkről a legfontosabb, hogy munkánk minden része érthető és átlátható legyen megbízóink számára. 
A megfelelő modellt választjuk az ügyfél által elérni kívánt cél érdekében, és nem fordítva. Bár alkalmazunk munkafolyamat menedzsment fókuszú (Kanban – Trello, Scrum – Jira), illetve adatmodellező módszereket, mindig rugalmasan alkalmazzuk ezeket a gyakorlatban. Ennek egyik, oka, hogy a modern fejlesztési folyamatmodellek óriási hangsúlyt fektetnek a dokumentáció mennyiségére, mi szeretjük ezt a projekt és a megrendelő igényeinek megfelelően meghatározni.

alkalmazásfejlesztés folyamatunk ábrja

Kommunikáció

Aktív együttműködés

A sikeres alkalmazás fejlesztésének sorsa már jóval az első sor kód megszületése előtt eldől. Közös munkánkat meghatározza majd, hogyan tudjuk megosztani egymással gondolatainkat, véleményünket.

UX és UI design

Felhasználói élmény és felület

Az üzleti célod elérése érdekében fontos, hogy az appod létező, jól definiált felhasználói igényre nyújtson megoldást. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy ismerd a felhasználókat és könnyen használható terméket kínálj számukra. Talán egyszerűen hangzik, azonban nem véletlen, hogy a vezető vállalatok egyre inkább a UX és UI designra építve igyekeztek piaci előnyhöz jutni az elmúlt években.

UX Szolgáltatások

  • UX Kutatás – Elemzések
  • Drótváz és prototípus elkészítése
  • Low-fi prototyping
  • A/B tesztelés
  • Fejlesztési folyamatok
  • Célkövetés

UI Szolgáltatások

  • Design-kutatás
  • Megjelenés és arculati elemek
  • Grafikai munkák
  • Az applikáció grafikus elemeinek tervezése és létrehozása