Cheekyheads

Applikáció készítés lenyűgöző designnal

A Cheekyheads célja, hogy közelebb hozza az olvasás élményét a fiatalabb generációhoz. Az applikáció készítése során a legfontosabb szempont az volt, hogy annak tartalmait gyermekek fogják olvasni, főként tableten. Folyamatosan újabbnál újabb színes meséket és történeteket olvashatnak. Az applikációban szereplő szótár segítségével, a fiatalok olvasás közben az általuk nem ismert új szavakkal közelebbről is megbarátkozhatnak, ezáltal egyre jobban fejlődhet a szókincsük. A történeketek végén lévő kérdések segítségével leellenőrizhető, hogy mennyire sikerült megtanulni az ismeretlen szavakat. A mesék könnyen olvashatóak, élvezhető alkalmazás fiatalok számára.

Mobil alkalmazás fejlesztés – Cheekyheads 1
Mobil alkalmazás fejlesztés – Cheekyheads 2

Mindezt játékos formában, sok sok izgalmas animációval valósítottuk meg. Megrendelőnk kérésére az alkalmazás tartalomkiszolgálását a Firebase backend végzi, így a mobil alkalmazás módosítások nélkül, dinamikusan bővíthető újabb könyvekkel, kérdésekkel és info-wordökkel.

Az applikáció elsődlegesen az Angol piacra készült. Megrendelőnk egy kickstarter kampány keretében szeretne további forrást szerezni az applikáció fejlesztéséhez és további könyvek elkészítéséhez.

Applikáció készítés szolgáltatások »

Ha téged is érdekel ez a színes izgalmas applikáció töltsd le az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

    
cheekyheads

A Cheekyheads fejlesztési folyamata alatt minden nap megbizonyosodhattunk arról, hogy a Mindtechapps csapatának tagjai szakmájuk iránt elhivatott fiatalok. Az alkalmazás programozása a legjobb kezekben van.

Mezei Tamás, Cheekyheads

További munkáink