Cheekyheads

A Cheekyheads célja, hogy közelebb hozza az olvasás élményét a fiatalabb generációhoz. Az applikáció kifejezetten a tableten olvasó gyerekek számára készült. Folyamatosan újabbnál újabb színes meséket és történeteket olvashatnak. Az applikációban szereplő szótár segítségével, a fiatalok olvasás közben az általuk nem ismert új szavakkal közelebbről is megbarátkozhatnak, ezáltal egyre jobban fejlődhet a szókincsük. A történeketek végén lévő kérdések segítségével leellenőrizhető, hogy mennyire sikerült megtanulni az ismeretlen szavakat. A mesék könnyen olvashatóak, élvezhető alkalmazás fiatalok számára.

cheekyheads app screen 1

Mindezt játékos formában, sok sok izgalmas animációval valósítottuk meg. Megrendelőnk kérésére az alkalmazás tartalomkiszolgálását a Firebase backend végzi, így a mobil alkalmazás módosítások nélkül, dinamikusan bővíthető újabb könyvekkel, kérdésekkel és info-wordökkel.

Az applikáció elsődlegesen az Angol piacra készült. Megrendelőnk egy kickstarter kampány keretében szeretne további forrást szerezni az applikáció fejlesztéséhez és további könyvek elkészítéséhez.

Ha téged is érdekel ez a színes izgalmas applikáció töltsd le az App Store-ból vagy a Google Play-ről.

Kérj ajánlatot!

Phone :

36 (30) 581 3541

Email :

mindtechapps@mindtechapps.com

Address :

Budapest, Vörösmarty u. 67