Collectorism

A Collectorism egy olyan magyar kezdeményezésen alapuló közösségi oldal és applikáció, amely a különböző tárgyakat, relikviákat, emlékeket gyűjtő személyes felhasználókat célozza. Habár voltak már korábban is gyűjtők számára tematikus weboldalak, minden gyűjthető tárgyra egyaránt fókuszáló közösségi portálként az első.

Az alapítók azért kerestek meg minket, mert a folyamatos fejlesztés eredményeként oldaluk egyre több célt tud hatékonyan kiszolgálni és ezt a 2015 óta sikeresen futó projektet szerették volna mobilapplikációval kiegészíteni.

A Collectorism sokoldalúságából következett, hogy a projekt során is sokrétű kihívásokkal találkoztunk. Az oldalon lehetőség van a gyűjteményelemek eladására, ezért az egyik legfontosabb feladatunk a megbízható és biztonságos fizetés implementálása volt. Egy vásárlási- vagy cserefolyamat rendkívül összetett, ezért a folyamat állapotát több mint 20 féle státusz kombináció jelzi. A különböző állapotokhoz tartozó eladói és vásárlói képernyők így komplex navigációs hierarchiát alkotnak. De ez az egész applikációról elmondható mert mintegy 100 screent tartalmaz. Emellett push értesítések, chat funkció, részletes keresés, profil- és tárgyszerkesztés került implementálásra.

A Collectorism egyike a legösszetettebb és legérdekesebb projektjeinknek, ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy minket tiszteltek meg a megbízással.

Kérj ajánlatot!

Phone :

36 (30) 581 3541

Email :

mindtechapps@mindtechapps.com

Address :

Budapest, Vörösmarty u. 67