Nemzetközileg elismert alkalmazások

Miért fontosak a díjak egy fejlesztő cégnek?

Alkalmazásaink sikerességét három fontos szempont alapján mérjük: az ügyfeleink elégedettsége, a felhasználói visszajelzések és a szakmai díjak, elismerések. Természetesen ez a három tényező gyakran kéz a kézben jár: a pozitív felhasználói értékelések és a nemzetközi díjak növelik ügyfeleink elégedettségét.

A Mindtech célja, olyan vállalatok és innovátorok munkájának segítése, akik előremutató elképzeléseikkel képesek új felhasználói igények kiszolgálására, vagy akár egy egész iparág megreformálására.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az elmúlt 3 év során több mint 8 díjjal ismerték el innovatív munkánkat nem csak itthon, de egész Európa-szerte.

Díjak és elismerések

Már működésünk első évében sikerült három alkalmazásunkkal innovációs díjat szereznünk a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány országos versenyén. Ugyanezen évben Memoryblink applikációnk elnyerte a Falling Walls Lab nemzetközi versenyének különdíját.

A hónap startup vállalkozása
Falling Walls Lab
V4 Eyes Startup Verseny
Rheiland Pitch

Tavaly nyáron V4 Emerging Young Entrepreneurs díjával gazdagodott csapatunk, október pedig a Nemzetgazdasági Minisztériumtól tüntetett ki bennünket a “Hónap Startup Vállalkozása” elismeréssel.

2018. márciusában pedig 2. helyezést értünk el a Rheinland Pitch, Németország legnagyobb nemzetközi versenyén.

Be Smart Startup Verseny 5
Be Smart Startup Verseny 6
Be Smart Startup Verseny 7
EFOTT Ötletadói Díj

Kérj ajánlatot!

Phone :

+36 (30) 581 3541

Email :

mindtechapps@mindtechapps.com

Address :

Budapest, Vörösmarty u. 67

Kapcsolat

Projekttervező