Szolgáltatások

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek már a tervezéstől a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítjuk.

szolgáltatások

Minden sikeres mobil applikáció és weboldal a kiemelkedő felhasználói élménnyel kezdődik. A tervezésnél kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy applikációnk felhasználóbarát legyen.

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy az általunk készített weboldal és applikáció mindenben megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak.

Hiszünk benne, hogy a folyamatos kommunikáció a kulcs ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki applikációdból! Agilis fejlesztési módszerünknek köszönhetően folyamatosan alkalmazkodunk változó igényeidhez.

Válaszd a neked legmegfelelőbb publikálási módot. Applikációdat saját Google Play vagy App Store fiókodban valamint a Mindtech Apps fiókjáról is közzétesszük számodra. Újonnan induló webes projektekhez a domain regisztrációtól a szerver bérlésig mindent elvégzünk.

Szeretnéd ha alkalmazásod mindig naprakész lenne és megfelelne a legfrissebb trendeknek, elvárásoknak? Lehetséges, hogy a piaci igényeknek megfelelően később módosítanál appod működésén? A Mindtech Apps csapata az alkalmazásod kiadása után is rendelkezésedre áll!

A fejlesztés során a legmodernebb technológiákat használjuk. Akár a cross platform appokat részesíted előnyben, akár a natív appokat kedveled, lesz számodra megfelelő megoldásunk. Alkalmazásaink számára a backend-et a leg modernebb felhő alapú szolgáltatás a Firebase biztosítja.

sketch
Sketch
Invision
Invision
React Native és JS
Xcode
Xcode
Android Studio
Android Studio
Firebase
Firebase
Google Cloud Services
Google Cloud Services
Wordpress
WordPress
Atlassian Jira
Atlassian Jira

Kérj ajánlatot!

Phone :

+36 (30) 581 3541

Email :

mindtechapps@mindtechapps.com

Address :

Budapest, Vörösmarty u. 67