Szolgáltatások

Fontos számunkra, hogy ügyfeleinknek már a tervezéstől a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítjuk.

szolgáltatások

Minden sikeres mobil applikáció és weboldal a kiemelkedő felhasználói élménnyel kezdődik. A tervezésnél kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy applikációnk felhasználóbarát legyen.

Kiemelt figyelmet fordítunk rá, hogy az általunk készített weboldal és applikáció mindenben megfeleljen a legmagasabb minőségi elvárásoknak. A design készítésénél figylembe vesszük az aktuális webdesign trendeket, valamint a mobil platformok gyártói által támogatott design tervezési keretrendszereket (pl. Material Design, Apple Design Guideline), mindezt ötvözve ügyfelünk arculati megjelenésével.

Hiszünk benne, hogy a folyamatos kommunikáció a kulcs ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki applikációdból, weboldaladból vagy felhő alapú rendszeredből! Agilis fejlesztési módszerünknek köszönhetően folyamatosan alkalmazkodunk változó igényeidhez, a projekteken a Scrum metodológia mentén menedzseljük. Legyen szó natív vagy React Native mobilappról, React frontendről, a projektek alakulását Trello vagy Jira rendszeren keresztül is nyomon követheted. Amennyiben hosszú távra tervezel velünk egy közös Slack csatorna is segít a minél gyorsabb folyamatos kommunikációban.

Válaszd a neked legmegfelelőbb publikálási módot. Szívesen elvégezzük helyetted az Apple vagy a Google fiók bejegyzését, valamint meglévő fiókodba belépve is publikáljuk alkalmazásokat. Biztos te is hallottál már az Apple szigorú felülvizsgálati elveiről. Büszkék vagyunk rá hogy alkalmazásaink több mint 90%-a elsőre átmegy az Apple review folyamaton. Újonnan induló webes projektekhez a domain regisztrációtól a szerver bérlésig mindent elvégzünk.

Szeretnéd ha alkalmazásod mindig naprakész lenne és megfelelne a legfrissebb trendeknek, elvárásoknak? Lehetséges, hogy a piaci igényeknek megfelelően később módosítanál appod működésén? A Mindtech Apps csapata az alkalmazásod kiadása után is rendelkezésedre áll!

A fejlesztés során a legmodernebb technológiákat használjuk. Akár a cross platform appokat részesíted előnyben, akár a natív appokat kedveled, lesz számodra megfelelő megoldásunk. Mobil platformokra React Native technológiával, Java valamint Swift nyelven fejlesztünk alkalmazásokat, webes rendszereinket HTML, CSS, React.js segítségével készítjük. Rendszereink backendje Firebase és Google Cloud platformon, Microsoft Azure Cloud-ban, vagy AWS-en fut. Amennyiben mesterséges intelligencia kutatás fejlesztésre van szükséges csapatunk Python valamint Tensorflow segítségével segít megvalósítani megoldásaid.

sketch
Sketch
Google Cloud Services
Google Cloud Services
Invision
Invision
Firebase
Firebase
React Native és JS
Wordpress
WordPress
Xcode
Xcode
Atlassian Jira
Atlassian Jira
Android Studio
Android Studio